One.com tilbyder billig webhosting

One.com tilbyder billig webhosting med en lang række ekstra ydelser som SSL og domænenavn samt gratis e-mail. Dansk virksomhed med succes.

One.com tilbyder billig webhosting til dig, der skal have din egen hjemmeside. Virksomheden er dansk, den blev etableret i 2002 og har siden starten oplevet markant vækst. I 2019 har denne danske aktør på markedet for webhosting ikke færre end 1.500.000 kunder i 149 lande verden over. Ganske imponerende.

one.com

Besøg One.com

Billig og med mange services

Hvis du leder efter en udbyder af webhosting, er der flere gode grunde til at vælge One.com. Først og fremmest er de blandt de absolut billigste på markedet, for det andet tilbyder de en lang række services, så du vil få svært ved at finde en udbyder, der kan tilbyde det samme til en lignende pris.

God support

I One.com kan du få en stærk og pålidelig udbyder af webhosting, hvor du samtidig kan regne med virkelig god support. Selvom man måske kan spørge sig selv, hvordan de yder service til kunder i 149 lande, så viser det sig, at One.com faktisk er i stand til at give support inden for 24 timer på engelsk, og flere andre sprog.

Fyldige pakker til webhosting

Alle pakkerne til webhosting er her altid karakteriseret minimum ved følgende:

 • Du får domænenavn
 • Kontrolpanel til styring af hjemmesider er nemt at anvende
 • SSL-certifikat giver dig et sikkert webhotel
 • Du får ubegrænset båndbredde
 • Du får ubegrænset antal e-mail konti

Hvad koster det at bo på webhotel?

Den billigste løsning hos One.com er deres ‘Starter hosting’, som koster 1,99 euro pr. måned. Alle priser hos One.com angives i euro, da de som sagt opererer over nærmest hele verden. Knap 2 euro svarer jo så til cirka 15 kr., og det må siges at være billigt for alt dette. Foruden det allerede nævnte, der indgår i alle pakkerne, får du er i startpakken:

 • Ét websted
 • Én database
 • 1 X CPU
 • PHP & FTP/SFTP-adgang
 • 50 GB SSD lagerplads
 • 512 MB RAM

Med Starter hosting har du blog, e-mail og basal hjemmeside

Med Starter hosting er du klædt på til at håndtere blogs, e-mails og basale hjemmesider. Når du skal lave din hjemmeside, tilbyder One.com ligeledes det nødvendige værktøj. Du får mulighed for at benytte et program til at designe hjemmesider, og der findes forskellige programmer, der er designet, så de tilgodeser både nybegynderen og den garvede bruger, der allerede har stor erfaring med design af hjemmesider.

Abonnement til design af hjemmeside

For at få adgang til programmet til design af hjemmesider skal du tegne et hjemmeside-abonnement. For nybegynderen koster et hjemmesideabonnement 1,99 euro pr. måned, altså de samme cirka 15 kr. som grundbeløbet for webhosting. Med dette program kan du nemt designe din egen hjemmeside.

Programmet for begyndere

Med nybegynder-programmet til design af hjemmeside får du mulighed for at skabe en hjemmeside på i alt 5 sider, hertil det ubegrænsede antal e-mail konti indeholdt i webhosting-abonnementet, og du får samtidig adgang til 100 skabeloner til at hjælpe dig med at designe hjemmesiden. Det er ikke svært.

For 15 kr. om måneden har du din egen hjemmeside

One.com tilbyder et simpelt værktøj til design af hjemmesider, som ikke forudsætter teknisk indsigt eller særlig viden om internettet i øvrigt. Du kan således for 15 kr. om måneden få din egen hjemmeside, som du selv designer. Og du kan selvfølgelig bruge hjemmesiden til, hvad du vil. Det er op til dig.

Brug skabelonerne til design

Vil du bruge din hjemmeside til forretning af den ene eller anden slags, er der selvfølgelig en del hensyn at tage, fordi du gerne vil have kunderne til hurtigt og nemt at finde vej i dine tilbud. De forskellige skabeloner giver dig valgmuligheder til at designe din hjemmeside, så den passer bedst muligt til din forretning.

Internettet er en enorm markedsplads

At drive forretning på internettet er en stor mulighed, blandt andet fordi internettet jo i princippet ingen grænser har. Med en webshop får du potentielt adgang til hele verden. Og der handles for milliarder af dollars/euro om året på internettet. Så det er bare med at komme i gang, hvis du vil være med.

Du skal have et domæne

Proceduren i forhold til webhosting kræver, at du først skal have et domæne, altså en adresse på internettet. Du skal således registrere dit domæne, og du skal betale for at leje dette domæne. Hos One.com kan du registrere dit domæne og betale for et års leje af det pågældende domæne.

Hvad koster det at leje et domæne?

Det er ikke dyrt at leje et domæne, men nogle internetadresser er dyrere end andre. Det er lige som i den fysiske verden, hvor nogle adresser nu engang er dyrere end andre. Et billigt domæne kan fås i årlig leje fra 7-12 euro, alt efter hvor attraktiv adressen er. Men der findes også domæner, der er langt dyrere.

Registrer domænet og få e-mail med dit domænenavn

Når du har fundet en ledig adresse på internettet, altså et ledigt domæne, der passer dig, kan du registrere det hos One.com og derefter starte med at tilvælge services på webhotellet. Du får i alle tilfælde med abonnementet for webhosting hos One.com egen e-mail adresse med dit domænenavn.

Brug professionel support

Herefter kan du tegne abonnement for at designe din hjemmeside, og undervejs i hele forløbet kan du spørge kompetente mennesker hos One.com til råds. Hvis du er nybegynder, vil der garanteret opstå situationer med tvivl, men der er altså hjælp at hente. Og det er ikke så svært, som det måske ser ud til.

Hurtig browsing

One.com tilbyder hurtige internetsider, så på den led er alt godt. Besøgende på din hjemmeside kan navigere hurtigt og stabilt. Imidlertid scorer One.com ikke højst, når det gælder den såkaldte ‘uptime’. Dette betyder, at der kan være tidspunkter, hvor din hjemmeside ikke fungerer. Men rolig nu.

Hjemmesider er undertiden ‘nede’

Vi taler om ganske få procents udfald, hvor hjemmesiden kan være ‘nede’. For One.com’s vedkommende er effektiviteten oppe på godt 97% eller mere, hvilket er pænt. Som de fleste billige udbydere af webhosting giver One.com ikke garanti for ‘uptime’. Dette betyder, at du altså kan risikere at din hjemmeside ind imellem er ‘nede’. På den anden side kan du altså få hele pakken her for omkring 500 kr. om året.