cHosting webhotel

cHosting webhotel tilbyder hosting især til kræsne kunder, der vil have kvalitet. Konkurrencedygtige priser, bredt udvalg også for de mere beskedne behov.

cHosting webhotel tilbyder webhosting mest i den dyrere ende af skalaen. Det er kvalitet, og kvalitet koster. Men priserne harmonerer med den høje kvalitet, og du får virkelig noget for pengene. Samtidig er sortimentet ganske bredt, så også kunder med mere beskedne behov tilgodeses. Du kan således godt få en hjemmeside her for 22 kr. om måneden.

Populær webhost

cHosting er meget populær blandt brugerne, i anmeldelser roses denne webhost højt, for eksempel med scoren 9,6/10 på Trustpilot. cHosting er en dansk virksomhed, der blev etableret i 2011, hvilket gør dem til en af de nyeste aktører på det danske marked. Det er gået stærkt med at erobre kunder, og strategien med at tilbyde kvalitet til konkurrencedygtige priser virker. Denne webhost går ikke på kompromis, du får altid en ordentlig vare, og der er ingen halvskjulte betingelser.

Minimum 99,9 % oppetid

En af de vigtigste faktorer i cHostings strategi er, at de stræber målrettet efter den højst mulige såkaldte ‘oppetid’. Derfor kan du regne med, at dit domæne fungerer optimalt mindst 99,9 % af tiden. Døgnet og året rundt er altid mindst én tekniker på arbejde, systemerne overvåges kontinuerligt, der gribes straks og kompetent ind i tilfælde af uheld, så udfald kan undgås.

Kompetent support

Samtidig tilbyder cHosting omfattende og dygtig support. Du kan få vejledning og stille spørgsmål døgnet rundt på alle årets dage. Det er karakteristisk for cHosting, at medarbejderne er inde i det tekniske på højt niveau, hvilket også betyder, at der leveres løsninger af kompliceret slags til store erhvervskunder. Men både erhvervskunder og private personer er velkomne.

Løsninger også til blog og webshop

Som enkeltperson kan du selvfølgelig også ønske dig en hjemmeside til erhvervsbrug af den ene eller anden slags, hvad enten det er en blog eller en webshop, du vil have gang i. Du kan på dette beskedne niveau godt finde lavere priser hos nogle af konkurrenterne, men du får næppe samme kvalitet og kompetente support. Og cHostings billigste løsning er altså også billig.

Tre forskellige standardløsninger

cHosting tilbyder tre forskellige standardløsninger for webhosting til kunder med forholdsvis beskedne behov. Oprettelse er gratis for alle cHostings abonnementer, og der er ingen binding. Men der skal betales abonnement, varierende for hver løsning. Fælles for de tre typer standardabonnementer er , at du inkluderet får blandt andet:

·                  Brugervenligt kontrolpanel

·                  1024 PHP hukommelse

·                  100 % CPU

·                  Nem installation (OneClick)

·                  Kompetent support 24/7

·                  Minimum 99,9 % oppetid

·                  LiteSpeed webserver med LiteSpeed cache

·                  SSL certifikat

400 applikationer, blandt andet WordPress

Fra kontrolpanelet får du adgang til 400 forskellige applikationer, som nemt kan installeres. Blandt de mange apps er for eksempel WordPress, så du kan komme i gang med at designe din hjemmeside. At du desuden får SSL certifikat inkluderet i abonnementet er flot, de fleste andre steder skal du betale ekstra for det. Så er din og dine besøgendes sikkerhed i orden.

Hver type standardløsning tilbyder noget ekstra

For hver standardvariant får du, for hvert trin du bevæger dig opad,desuden mere plads, mulighed for mere trafik og flere domæner. Prisen stiger også for hvert trin, men når man ser, hvad du får for pengene, er det absolut et rimeligt prisniveau. Alt det ovennævnte er inkluderet i alle tre løsninger, nedenstående er ekstra karakteristika, der er forskellige for hver løsning:

Bronze, 22 kr. pr. måned: Webhotel til begyndere med mindre hjemmesider, indeholder:

·                  5 GB disk

·                  50 GB trafik

·                  2 domæner

Guld, 39 kr. pr. måned: Webhotel til mellemstore hjemmesider med en del trafik:

·         10 GB disk

·         100 GB trafik

·         5 domæner

Platin, 67 kr. pr. måned: Velegnet til større hjemmesider med megen trafik:

·         15 GB disk

·         200 GB trafik

·         Ubegrænset antal domæner

Til de mere professionelle

Til de mere professionelle kunder med større behov findes ligeledes tre varianter. Også her, for de professionelle, er der et basisindhold, der er fælles for de tre pakker. Det er næsten identisk med ovennævnte for de billigste webhoteller, blot er der her dobbelt op på PHP hukommelse, her på 2028 MB, og der er også dobbelt op på CPU, så du her får to kerner. Dertil mere diskplads, trafik og flere domæner:

Pro V, 122 kr. om måneden: Velegnet til små, men ressourcekrævende hjemmesider:

·         5 GB disk

·         50 GB trafik

·         2 domæner

Pro X, 183 kr. om måneden: Til mellemstore hjemmesider med megen trafik:

·         10 GB disk

·         100 GB trafik

·         5 domæner

Pro XV, 224 kr. om måneden: Store og ressourcekrævende hjemmesider:

·         15 GB disk

·         220 GB trafik

·         10 domæner

Danske datacentre kombineret med LiteSpeed

cHosting tilbyder altid den bedst mulige forbindelse til serverne. De bruger udelukkende danske datacentre, og alle webservere benytter den seneste udgave af LiteSpeed. Det skulle være en af de hurtigste webservere overhovedet, måske op til 40 gange hurtigere end gennemsnittet af webservere.

Webhosting via Cloud server

Først og fremmest til større erhvervskunder tilbyder cHosting også webhosting via Cloudserver. Der tilbydes fire varianter her. Vi taler da om seriøse tjenester, hvor du for eksempel får ubegrænset trafik på alle varianter, op til 192 GB diskplads og op til 6 CPU kerner. Dyreste løsning koster 1.999 kr. pr. måned.

En ‘managed’ løsning

For virksomheder er cHosting klart en seriøs medspiller, der giver udstrakt service, og du vil få garantier for en række af de tilkøbte services. Du får, hvad du betaler for. For eksempel kan du tilvælge en såkaldt ‘managed’ løsning, hvor cHosting påtager sig at opdatere serveren, at sørge for back-up og desuden mulighed for assistance med opsætningen.

Fleksibel betaling

Men I kan også vælge en ‘unmanaged’ løsning, hvor I selv klarer det nævnte, og prisen er da udelukkende det fastsatte abonnement. Betaling af abonnement kan vælges som årligt, halvårligt, kvartalsvis eller månedligt. Også betalingsformen er fleksibel, og I kan benytte bankoverførsel, PayPal eller andet.

Det fungerer

Konklusionen er, at cHosting tilbyder webhosting af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, både til nybegyndere, til de mere professionelle og til de store erhverskunder. Kompetente medarbejdere, god service og support, og webhosting, der fungerer – mindst 99,9 % af tiden.

Det er pengene værd

Hvis du som mindre krævende kunder tænker, at det måske er bedre at finde en billigere udbyder af webhosting, så er det måske en ide at overveje, om det ikke er værd at betale 22 eller 39 kr. om måneden for en løsning, der virkelig fungerer, i stedet for at tage noget til et par kroner, uden kompetent support.